Hirdetés

Súlyosan megsértette a grúz közönségét a The Killers, többen kivonultak a koncertről

|

Bár Brandon Flowers jót akart, szavai nem azt a hatást váltották ki, amire számított.

Hirdetés

Tegnap a georgiai (grúziai) Batumiban adott koncertet a The Killers, és ahogy az számos zenekarnál előfordult már, az egyik számnál lehetőséget adtak egy rajongónak, hogy velük játsszon. A dobolni felhívott koncertlátogató viszont történetesen orosz volt, Georgia pedig nincs kifejezetten jóban az oroszokkal, különösen azóta, hogy az egykori szovjet tagállam egy részét 2008-ban Oroszország megszállta.

Persze semmi nem bizonyítja, hogy a dobos is részt vett volna ebben, vagy bármilyen bűnt elkövetett volna a grúzok sérelmére, de a közönség nem fogadta jól a szereplését, és Brandon Flowers énekes szavai arra sarkalltak sokakat, hogy fújolás közben elhagyják a helyszínt.

Hirdetés

"Nem ismerjük ezen föld etikettjét, de ez a srác orosz. Nem baj, hogy egy oroszt hívtunk fel ide?"

- kérdezte, majd miután állítólag úgy látta, hogy a közönségnek nincs ezzel problémája, belekezdtek a For Reasons Unknownba.

A szám után viszont már feltűnt neki az elégedetlenkedés, és fejtegetni kezdte, hogy mindenki testvér, ünnepelni kellene, hogy mind együtt vannak ott.

A The Killers végigjátszotta a koncertet, majd ma egy közleményt adtak ki arról, hogy nem szándékoztak megsérteni senkit, és sajnálják, ha a "mindenki testvér" kijelentés félreérthető volt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)