Hirdetés

A tizenötödik évaddal véget ér az Odaát

|

Ilyenkor szokás azt mondani, hogy lezárul egy korszak.

Hirdetés

A CW kis túlzással akár legendásnak is nevezhető misztikus sorozata, az Odaát egy meglehetősen hosszú életpálya után végleg lezárja a történetét.

Hirdetés

A két rémisztően sokat látott testvér, Sam és Dean Winchester története a soron következő tizenötödik évaddal fog a végéhez érni. A két szörnyvadász már 2005 óta űzi az ipart, és egy hatalmas rajongói bázisra tett szert a széria az évek során, így hiába érett már a lezárás, az is biztos, hogy sokak számára nehezebb lesz az élet az Odaát után.

A hírt a két főhőst alakító színész, Jared Padalecki és Jensen Ackles mellett a Castielt megformáló Misha Collins jelentette be egy videóüzenetben. A srácok kifejezték hálájukat a rajongók hosszú éveken át tartó támogatása iránt, és elmondták, hogy ugyan nagyon várják a jövő évet, egyben az lesz a finálé is.

Érdekesség, hogy a készítő Eric Kripke által megálmodott sorozat eredetileg "mindössze" öt évadon keresztül futott volna, ám ebből végül a hatalmas sikernek hála a háromszorosa lett. A CW többször is próbálkozott az Odaát alatt esetlegeg spin-off szériáknak megágyazni, ám nagyon úgy tűnik, hogy ezekből végül nem lesz semmi. Egyelőre legalábbis.

Mit gondoltok, érett már az Odaát befejezése?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)