Hirdetés

Sziget 2024 - itt vannak az első fellépők

|

Szépen lehet tervezni a jövő nyarat, most már azt is tudjuk, kik lesznek ott biztosan a Hajógyári-szigeten.

Hirdetés

2024-ben augusztus 7. és 12. között tér vissza Sziget fesztivál, és mivel bedurrant az előzetes jegyértékesítés, természetesen az is kiderült szépen, hogy ki lesz az a 30 név, aki már egészen biztosan színpadta lép majd ebben a pár csodás napban.

Olyan zenészekre már biztosan számíthatunk, mint a brit Fred Again.., a varázslatos hangú Aurora, Martin Garrix, Stormzy, Sam Smith, a Fontaines D.C., Louis Tomlinson, Four Tet, Ellen Allien, a Yard Act, Becky Hill, Richie Hawtin, az Overmono, vagy éppen a Tako Tsubo albummal ismertté vált L'Impératrice.

Persze a 30. Szigetre nem lesz olcsó kijutni, a teljes fesztivál-bérletek 89 ezer forinttól indulnak, de csak 21 éven aluliak számára, a teljes VIP élményért közel 200 ezer forintot kell kifizetni.

Hirdetés

Íme a teljes, első körös lineup bejelentése:

És a bejelentő videó is:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)