Hirdetés

Szinkronosan is üt a Furiosa első előzetese, amelyből a magyar cím is kiderült

|

Kettőt találhattok, hogy Chris Hemsworth-t ki szólaltatja meg a trailerben.

Hirdetés

Valószínűleg senkit sem lepünk meg azzal a kijelentéssel, hogy a 2015-ös Mad Max: A harag útja előzményeit elmesélő, elsősorban a Charlize Theron által alakított Furiosa fiatal változatára fókuszáló spin-off a jövő évi felhozatal egyik legjobban várt filmje.

A rendező (George Miller) és a szereplőgárda (élen a címszereplőt megformáló Anya Taylor-Joy-jal és Chris Hemsworth-szel) már azelőtt szerepelt a 2024-es nagy durranásokat felvonultató listákon, hogy megkaptuk volna az első kedvcsinálóját, az pedig csak fokozta a hype-ot - még akkor is, ha nem feltétlenül mindenkinek jött be, hogy látszólag jóval több CGI-t használtak, mint eddig. 

Hirdetés

Most megérkezett a trailer magyar szinkronos változata is, amely előrevetíti, hogy az sem fog rosszul választani, aki nem felirattal nézi meg George Miller újdonságát: Chris Hemsworth természetesen állandó hangját, Nagy Ervint kapta, a főszereplő, Anya Taylor-Joy viszont nem ennyire egyértelmű, ugyanis az ISzDb adatai szerint leginkább három hazai színésznő osztozott eddig rajta: Csifó Dorina (A boszorkány, Morgan, Telivérek), Csuha Borbála (Széttörve, Új mutánsok, Üveg) és Sodró Eliza (A menü, Amszterdam, Emma). Az előzetesből nehéz leszűrni, hogy kire esett a választás, és ezeknél nem is mindig a végleges párosítást halljuk, de Csuha tűnik a befutónak. 

Az is kiderült, hogy az eredeti angol cím, a Furiosa: A Mad Max Saga nálunk Furiosa: Történet a Mad Maxből néven fut majd a mozikban, a jelenlegi tervek szerint 2024. május 23-tól. 

Ti magyar szinkronnal vagy felirattal fogjátok nézni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)