Hirdetés

Szinkronosan is üt a Godzilla x Kong: Az új birodalom előzetese

|

Rebecca Hall, Dan Stevens és Brian Tyree Henry képviselik az emberi oldalt.

Hirdetés

A Legendary Pictures Godzillája a 2014-es, Gareth Edwards által rendezett filmben és a 2019-es Godzilla II - A szörnyek királyában (Michael Dougherty vezényletével) mutatta meg magát, King Kong pedig a 2017-es Kong: Koponya-szigetben (amit Jordan Vogt-Roberts hozott össze) köszönt be, hogy aztán Adam Wingard a 2021-ben bemutatott Godzilla vs. Konggal összeugrassza a két lényt.

Wingard a Godzilla x Kong: Az új birodalom rendezői székében is visszatér, csakhogy ezúttal a két címszereplő nem egymást fogja gyepálni, hanem közös ellenfeleket, ami az eddigi kedvcsinálók alapján az egyik leglátványosabb filmet eredményezheti, pláne IMAX-ben. 

Hirdetés

Godzilla és Kong már az előző közös filmjük végén is ízelítőt adtak abból, hogy milyen az, amikor összedolgoznak, ezúttal viszont sokkal nagyobb erőre lesz szükségük, ugyanis bujkál valami a föld alatt, ami felébredt, és pusztítást hozhat - nemcsak az emberiségre, hanem az egész világra.

Még szerencse, hogy mindkét titán erősebbé vált, és ne feledjük el, hogy ott vannak az emberek is, élen Dan Stevens (The Guest, Légió), Rebecca Hall (Történetek a hurokból, Godzilla Kong ellen), Brian Tyree Henry (Godzilla Kong ellen, Örökkévalók) és Kaylee Hottle (Godzilla Kong ellen, Magnum P.I.) karaktereivel. Nézzétek meg a korábbi előzetest magyar szinkronnal is: 

A Godzilla x Kong: Az új birodalomra március 28-tól ülhettek be a mozikba. Ti meg fogjátok nézni?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)