Hirdetés

Te meg tudod mondani szavakról, hogy Tolkien karakterekhez vagy antidepresszánsokhoz tartoznak?

|

Egy kávészünetnyi idő alatt elvégezheted a tesztet, amiből kiderül, mennyire vagy képben A Gyűrűk Ura alkotójának munkásságát vagy az antidepresszánsokat illetően.

Hirdetés

Valószínűleg nem antidepresszánsok inspirálták J. R. R. Tolkient, amikor kitalálta, milyen nevet viseljenek A Gyűrűk Ura karakterei, és a gyógyszerészek sem az író munkásságából merítettek, mégis megdöbbentő a hasonlóság az elnevezések között.

Az Antidepressants or Tolkien játék egyszerű: el kell döntenünk huszonnégy szóról, hogy valamilyen antidepresszánshoz, vagy Tolkien egyik karakteréhez tartoznak-e. A Narmacil vajon gyógyszer, vagy egy gondori király? A Sintamilt beveszik, vagy harcolnak vele?

Hirdetés

Mint a két példából is látszik, még akkor sem könnyű dönteni, ha egyik vagy másik területen jártas az ember. Adunk egy kis segítséget, a játékot elindíthatjátok a képre kattintva is.

Aki esetleg szeretne valami hasonlót, annak az IKEA vagy Napirajz? kvízt is tudjuk ajánlani, melyben fura kifejezésekről kell megtippelnünk, IKEA-s termékeket, napirajzos hangutánzó szavakat jelölnek-e, netán egyiket sem.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)