Hirdetés

Teljesen másmilyen lehet a Halálos iramban 11, Jason Momoa talán vissza sem tér

|

Ami furcsa, mert a Halálos iramban 10 egy cliffhangerrel ért véget, amiben ő is szerepelt.

Hirdetés

Nem ment egyszerűen a Halálos iramban 10 megvalósítása, többek között egy menet közbeni rendezőváltás is történt, hogy aztán az állítólag brutális, 340 millió dolláros büdzséből összehozott film végül alig 705 millió dollárt termeljen világszerte. Nem volt kegyes a kritikai fogadtatás sem: nyilván egyetlen ítész sem várt egy Halálos iramban címtől Oscar-díjas alakításokat és sztorit, viszont az új film a közvélemény szerint annyira agyatlan és sablonos lett, hogy az abból egyedül Jason Momoa emelkedik ki a jóízű ripacskodásával. Márpedig még mindig nincs vége a történetnek. 

A korábbi hírek arról szóltak, hogy a Halálos iramban 11 lesz a fősodor záró része, ezt követően már csak olyan mellékzöngékre számíthatunk, mint Dwayne Johnson önálló kalandja, vagy éppen a többször is emlegetett női spin-off. Vin Diesel azonban azt találta nyilatkozni tavaly, hogy immáron trilógiában gondolkodnak a Universal Picturesnél, szóval lehet Halálos iramban 12 is. 

Hirdetés

Most egy iparági bennfentes, Jeff Sneider a The InSneider nevű honlapján pletykálkodott kicsit néhány készülő projekttel kapcsolatban, és köztük volt a következő Halálos iramban is. Sneider értesülései szerint a Halálos iramban 11. tényleg finálé lesz, viszont nem fog rálicitálni az elődre semmilyen tekintetben, a Universal Pictures ugyanis 200 millió dollárban húzta meg a határt, így a folytatás inkább hajaz majd a 2001-ben megjelent legelső részre és Diesel utolsó menete lesz (a színész megítélésének mellesleg nem tesz jót, hogy nemrég szexuális zaklatással vádolták meg). 

A befejezés tehát a "vissza az alapokhoz" elvet követheti mindenféle szürreális elemek (mint az űrutazás egy kocsival vagy az emberfeletti erővel rendelkező karakterek), és egy bevett filmes toposzra, az utolsó munkára koncentrál - hogy ez rablás vagy verseny lesz-e, az még nem világos. Ez azt eredményezheti, hogy a Halálos iramban 10. végén látott cliffhangerrel nem kezdenek semmit, mivel a jelentés alapján Jason Momoa karaktere, Dante Reyes is kimarad a folytatásból, és egy új gonosz léphet a helyére, aki jobban illeszkedik az új megközelítéshez.

Reyes egyébként nem feltétlenül került kukázásra: a Dwayne Johnson nevével fémjelzett spin-off ugyanis jelenleg a Fast & Furious Presents: Hobbs & Reyes munkacímen fut, ami arra utal, hogy Momoát oda "száműzték", és a Halálos iramban 10. stáblista utáni jelenetében történik is erre utalás, amikor Dante fenyegető üzenetet hagy Johnson Hobbsának, miszerint ő a következő a listáján. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)