Hirdetés

Tényleg hiánycikk lett a rózsaszín festék a Barbie film miatt?

|

Maga a díszlettervező tisztázta az értesülést.

Hirdetés

Persze érezhető volt, hogy nagy várakozás övezi a Mattel játékbabájáról készült élőszereplős filmet, de talán arra még mi se számítottunk, hogy a Barbie lesz az egész Warner-történelem legtöbb bevételt termelő mozija. Hatalmasat ment az idén nyáron bemutatott Greta Gerwig-rendezés, amivel kapcsolatban persze rengeteg pletyka kapott szárnyra már korábban is.

Többek között az, miszerint annyi rózsaszín festéket használtak fel a forgatások során, hogy az világszinten hiánycikk lett. Noha anno erről még maga a film díszlettervezője, Sarah Greenwood is beszélt, azért most némileg pontosította, hogy mi is állt ennek hátterében.

Hirdetés

Egy legutóbbi vele készített interjú során ugyanis elmondta, hogy egy igen hosszas folyamat vezetett a tökéletes szín megtalálásához, amivel végül aztán a hollywoodi filmek és sorozatok díszlettervezési munkálatait ellátó Rosco céget keresték fel. Ezzel kapcsolatban Greenwood egészen pontosan úgy nyilatkozott:

"Elmentünk a Roscohoz, ehhez a csodálatos filmkészítő céghez, akik ezt a gyönyörű színt gyártják, de persze előttünk még senki sem használt rózsaszínt. Éppen ezért nem is volt elegendő rózsaszín festék náluk."

Majd úgy folytatta:

"De nem, nem mi okoztuk azt, hogy a világ kifogyott a rózsaszín festékből. Eleve nem volt belőle elég."

Ezen sorok azért némileg árnyalják a korábbi képet. Mindenesetre a díszlettervező csapat remek munkát végzett, valóban nem vették félvállról Barbieland megalkotását.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)