Hirdetés

Terhes Meggel indított a Family Guy új évada

|

Nagy lendülettel tért vissza a Fox veterán animációs sorozata.

Hirdetés

Az 1989 óta futó A Simpson családnál és az 1997-ben indult South Parknál ugyan valamivel fiatalabb, de a Family Guy így is a műfaj nagy öregei közé tartozik, hiszen a Seth McFarlane által megalkotott animációs széria már 24 éve szórakoztatja a közönséget.

Októberrel kezdetét vette a több mint 400 epizódot számláló produkció legfrissebb, szám szerint 22. évada, amely egy egészen nagy sztorival rúgta be a Griffin-famíliára váró kalandok sorát.

Hirdetés

A "Fertilized Megg", vagyis "Megtermékenyített Megg" címen futó nyitányban ugyanis a gyakran poénok célpontját képező Megnek gyereke születik, ám úgymond nem saját felhasználásra, hanem béranyának áll Bruce és Jeffrey kedvéért. A dolog persze nem alakul szimplán, a szülés után ugyanis megpróbálja megtartani a szívéhez nőtt csöppséget.

A Family Guy 22. évada a FOX csatornán debütált, de a Hulu streaming platformon is megtekinthető, melynek repertoárja Magyarországon a Disney+ előfizetéssel érhető el. A sorozat következő része október 8-án érkezik, és "Supermarket Pete" címen kerül adásba. 

 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)