Hirdetés

The Great Wall - mi van, ha a kínai Nagy Fal szörnyek miatt épült?

|

Befutott Matt Damon-féle A Nagy Fal második trailere, amiből úgy tűnik, robbanásokból, ronda ellenfelekből és látványos akcióból is bőven jutott az itthon jövőre mozikba kerülő filmbe.

Hirdetés

A legutóbb Jason Bourne szerepét ismét magára öltő Matt Damon következő filmje tematikusan egy nagyobb ugrást jelent, ugyanis egy alternatív középkori Kínába látogatunk. A Nagy Fal csavar egy nagyot az ország határát védő építmény történetén, a film új trailere viszont könnyen meggyőz, hogy a tények követésénél ez a változat sokkal izgalmasabb.

A sztori szerint Matt Damon és Pedro Pascal karakterei nyugatról érkeznek kereskedni és új technológiákat hazavinni, de a helyiek nem fogadják őket túl szívélyesen. A trailer hamar megmagyarázza, miért is ilyen morcosak:a különböző nomád törzsek helyett sokkal félelmetesebb szörnyetegek ostromolják a Nagy Falat, hőseink pedig úgy döntenek, hogy csatlakoznak a nemes küzdelemhez. A Yimou Zhang rendezésében készülő film így eddig egy egész estés helm-szurdoki csata hangulatát árasztja, ami egyáltalán nem tűnik rossznak.

Hogy tetszik?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)