Hirdetés

The Simpsons - az 550. epizód teljesen legóból lesz

|

Májusban újabb mérföldkőhöz érkezik a Simpson család, amit a készítők úgy ünnepelnek, hogy az 550. epizódot csak és kizárólag LEGO elemek felhasználásával csinálják meg.

Hirdetés

A világnak kell Simpson család LEGO, de a 199 dolláros házat nem mindenki tudja megfizetni (és aki meg tudná, az sem feltétlenül erre akar áldozni). 

A sorozat idén 25 éves, az ünneplés részeként pedig a 20th Century Fox a LEGO-val együttműködésben egyrészt kiadta a fenti linken megtekinthető szettet, másrészt bejelentette, hogy a show 550. részét (azaz a 25. évad 21. epizódját) csak és kizárólag LEGO használatával fogják elkészíteni. A Brick Like Me című epizód történetéről egyelőre annyit tudunk, hogy Homer hirtelen egy olyan világban találja magát, melyben minden legóból van, és innen próbál mindent bevetve megszökni. 

Az epizódot május 4-én adják az Egyesült Államokban. Kíváncsiak vagyunk, hogy sikerül és milyen fogadtatása lesz a rajongók, valamint a kritikusok részéről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)