Hirdetés

Szerinted milyen lett a The Walking Dead 8. évada?

|

A nyolcadik évad elején sokan elhagyták a sorozatot. A szezon második felében sikerült legalább elindulnia a helyes úton? Komolyan kérdezzük, mi sem láttuk.

Hirdetés

Ha a világban minden tökéletes rendszer szerint haladna, most épp vagy arról szólna ez a cikk, hogy a The Walking Dead 8. évadát mindenképp érdemes azoknak is megnézni, akik már elpártoltak a sorozattól, vagy arról, hogy megint megbántuk, hogy nem mondjuk sálat kötöttünk vagy a State of Decay-jel játszottunk azon idő alatt, amit a sorozat nézésére fordítottunk. 

Hirdetés

Viszont mivel a világ nem tökéletes, mi meg inkább olyan dolgokkal töltjük az időt, amik tényleg fontosak (például játékokat tesztelünk, azokról írunk, satöbbi), úgy alakult, hogy a szerkesztőségben senkit nem tudtunk rávenni arra, hogy megnézze a nyolcadik évad második felét. Éveken át heti rendszerességgel követtük a sorozatot, majd a félévadzárónál lemorzsolódtunk, és mindenki úgy volt vele, hogy akkor esetleg talán bepótolja az elmaradást, ha tényleg érdemes. Mivel egymást nem tudjuk meggyőzni, most rajtatok a sor: győzzetek meg minket, hogy érdemes folytatni, vagy erősítsetek meg abban, hogy nem!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)