Hirdetés

The Walking Dead - meglepően kezdődhet a nyolcadik évad

|

Kikerült egy új kép a The Walking Dead következő évadának forgatásáról, a rajongók pedig máris találgatni kezdtek. Vigyázat, spoileres hír!

Hirdetés

Készülget a The Walking Dead nyolcadik évada és habár eddig nem sokat tudunk arról, hogy mire számíthatunk benne, a legújabb forgatási kép mindenképpen találgatásra ad okot. Ha még nem láttátok a hetedik évadot, akkor mindenképpen hozzátok be a lemaradást, mielőtt ezt megnézitek!

A hetedik évad végén ugye Rick összeszedett magának néhány szövetségest a Negan elleni harchoz, így már akkor világos volt, hogy a nyolcadik szezonban nagy szerepet fog majd kapni kettejük csatája. Ennek ellenére kicsit meglepő, hogy talán már rögtön a legelső részben a lényegre térnek a készítők, legalábbis az alábbi kép alapján.

A képet Daniel Newman készítette, aki a Királyság (Rick csapatának egyik szövetségese) oldalán harcol, a helyszín pedig nem más, mint a Sanctuary, vagyis Neganék főhadiszállása. A szövegben Newman a századik epizódhoz gratulál a Ricket alakító Andrew Lincolnnak, amelyik ugye a nyolcadik évad első része lesz, így könnyen előfordulhat, hogy már az elejétől kezdve pörögni fognak az események.

Ti mit gondoltok? Mire számítotok a következő évadban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)