Hirdetés

The Walking Dead - nagyot fog változni a hangulat a 7. évad második felében

|

Valamelyest rendeződtek a dolgok, de nem lesz nyugalom. Kemény akcióval folytatódik a zombis kaland.

Hirdetés

Andrew Lincoln az Entertainment Weeklynek adott interjújában mesélt arról, hogy mit is várhatunk a The Walking Dead 7. évadának második felétől. Elmondása szerint kemény háború következik, ahol Rick a durvább arcát húzza elő.

Lincoln leginkább saját karakteréről, Rick Grimesról beszélt, és az ő szerepéről a továbbiakban.

"Egy fajta könnyedség van benne, már ha beszélhetünk ilyenről a sorozat esetében. Érzi azt a fajta szabadságot, ami abból következik, hogy már mindent elveszített, és újraéli majd a háború izgalmát."

Az interjúban elhangzottak alapján számíthatunk rá, hogy egy komolyabb hangulatváltás lesz az évad második felében.

"Valószínűleg az ellentétjét látjátok majd annak, ami eddig volt. Rick részéről legalábbis biztosan. Egy embert láttok majd akció közben, a legközelebbi családtagjai oldalán."

Lincoln kihangsúlyozta, hogy a 16. rész nagyon durva lesz. Legyen minden rész durva, és akkor nem unjuk el az egészet két epizód után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)