Hirdetés

Még jobb a The Walking Dead főcímdala skót dudával és metállal keverve

|

Egy tehetséges skótdudás hölgy úgy dolgozta fel a The Walking Dead zenéjét, ahogy nem igazán vártuk.

Hirdetés

Október végén elrajtolt a FOX csatorna nagy sikerrel futó zombis őrülete, a The Walking Deadnek a hetedik évada, amely Jeffrey Dean Morgan karakterének köszönhetően az eddigi egyik legdurvább nyitány volt. A legdurvább jeleneteket azóta már LEGO verzióban is megnézhettük.  (George A. Romero pont a The Walking Deadet okolja a zombis műfaj hanyatlásáért, szóval neki biztosan nem tetszett Negan ámokfutása.) 

Ilyen hamar az évadnyitó eseményeit követően a világ nem készült fel egy újabb megrázó élményre, de a YouTube előadó, The Snake Charmer semmihez sem fogható művébe vétek lenne nem belehallgatni. Olyan módon dolgozta fel ugyanis Bear McCreary jellegzetes The Walking Dead témáját, ahogy senki más előtte: dudával, metál stílusban! A Facebook posztjából kiderül, hogy mindösszesen három nap alatt hozta össze az egészet, beleértve a forgatást, a felvételt és a vágást is, így még elismerésre méltóbb a teljesítménye. 

Ha szeretnétek meghallgatni így a Trónok harca vagy éppen A rettenthetetlen főtémáját is, akkor látogassatok el The Snake Charmer csatornájára, megéri. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)