Hirdetés

The Walking Dead - új karakter érkezik a sorozatba?

|

Ha tényleg ez a szereplő fog debütálni a sorozatban, akkor ez akkora ugrás lenne a történetben, hogy kapásból be is érnék a képregényt.

Hirdetés

Így a 6. évad végéhez közeledve kis túlzással már több "élő" szereplő játszik a The Walking Deadben, mint ahány zombi volt az első szezonban. A 7. évadban pedig minden eddiginél több karakterre számíthatunk. Bemutatkozott már Ezekiel, de elvileg lesz egy olyan új tag is a társaságban, akinek megjelenésével nagyot léphet előre a történet.

Állítólag már zajlik a casting az új karakter, Brion szerepére, akit egy művelt, póker arcú vezetőként írtak le. Ezzel pedig okunk van feltételezi, hogy egy a Királyságon túli, teljesen kívülálló csoport jelenik majd meg az ő képviseletében. Briont hidegen hagyják a kívülállók, látszólagos bizalommal fordul feléjük, de valójában csak a saját csoportjának túlélése érdekli. És ez rendben is van.

Érdekesség, hogy a casting leírása alapján egyaránt meghallgatnak nőket és férfiakat is a szerepre. Az is előfordulhat, hogy egy visszatérő sztárvendéget köszönthetünk majd Brion szerepében, aki már feltűnt a 10. és 12. epizód környékén, a későbbi visszatérés reményében. Lássuk be, hogy azért a 10. rész még túl korai lett volna ahhoz, hogy egy teljesen új csoport feltűnjön benne.

Na, most jön egy spoiler!

Igazából csak egy olyan alak van, aki tetszeleghet ebben a vezetői szerepben és ez nem más, mint az Oceanside-ról Pete. Csak az a "baj", hogy az Oceanside részek még jóval később jönnek a képregényben, azonban ezzel a lépéssel pillanatok alatt felzárkózik hozzá a sorozat. 

Szerencsére olyan sokat már nem kell várnunk, mert a 7. évad október 23-án fog startolni az AMC-n és akkor minden kiderül. Addig is marad az előzetes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)