Hirdetés

Az új Walking Dead sorozat nem előzmény lesz

|

Robert Kirkman elárult néhány apróságot az új Walking Dead spin-off szériával kapcsolatban.

Hirdetés

Igaz ugyan, hogy a még mindig cím nélküli új Walking Dead sorozat Los Angelesben kezdődik a fő széria történései előtt, de nem tekinthető előzménynek, és előbb utóbb utol fogja érni az AMC eredetijét, nyilatkozta Robert Kirkman a Polygonnak.

“Bejelentettük, hogy időben kicsit korábban kezdődik majd, mint az eredeti show. Szóval Rick Grimes csak úgy felkelt és annyit láttunk, hogy “jó ég, zombik”. Ennél valószínűleg többet fogunk látni majd a dolog kibontakozásából a másik szériában. Ettől még nem neveznék előzménynek mert az egész sorozat nem az eredeti előtt fog játszódni. El fog jutni arra a pontra, hogy időben egyszerre zajlik majd a The Walking Deaddel.”

Kirkman elmondta, hogy az új sorozat megállna a saját lábán is, de természetesen lesznek közös pontok. “Például lehet, hogy az új túlélők belefutnak majd zombikba, amik a The Walking Dead 4. évadában gondot okoznak majd Rickkéknek, és megtudjuk, hogy hogyan kerülnek oda, ahova. Fogunk csinálni ilyen dolgokat, de egyébként mindkettő megáll majd a saját lábán. Aztán az egész a Bosszúállókba fut majd bele, ahol mindenki Thanos ellen küzd majd.”

Mi nagyon szeretnénk, hogy az utóbbi ne csak vicc legyen. Egyébként Kirkman a továbbiakban sem vette túl komolyra a szót. Miután bejelentette, hogy az AMC berendelt két évadot, azzal viccelődött, hogy ez lesz a The Walking Dead: CSI Miami és rengeteg napszemüveg lesz benne.

A Polygon szerette volna megtudni, hogy miután két sorozat fut majd, és két videojáték is van ezek mellé (vagy legalábbis dolgoznak rajtuk), hogyan fűzi majd össze ezt a rengeteg sztorit. Meglepő módon azt válaszolta, hogy a tévésorozatok, a képregények és a játékok nem egy univerzum részei.

“Az tény, hogy a képregények és a sorozatok nem egy univerzum részei, hiszen Ricknek még mindig megvan mindkét keze. És a képregényekben egyébként sosem volt kérdéses, hogy hová tűnt Daryl Dixon. Az LA-ben játszódó szériának köze sincs a képregényekhez, hiszen azok mindig egy csoportra koncentráltak. Mi a The Walking Dead kezdete óta úgy gondoltuk, hogy megmutatjuk mi megy a világ többi részén. Az új széria feladata, hogy kicsit kibővítse a világot, és az Egyesült Államok más részein is megmutassa, hogy mi zajlik ott.”

“Az, hogy ebbe a Starbreeze játéka, hogyan illeszkedik be, az nemsokára elég világos lesz. Azt is látni fogjátok, hogy van ott egy kis távolság az eredeti szériához képest. Ahogy láttátok Glennt feltűnni a Telltale játékában, úgy a Starbreeze megoldásában is lesz olyan, hogy ó, ez a kéregényből van, mennyire király. Onnantól viszont a saját irányába megy a dolog.”

“Egyelőre elég jól elszeparáltuk egymástól a dolgokat. Ha eljutunk arra a pontra, hogy 4-5 Walking Dead sorozat lesz...addigra én már valószínűleg egy óriási hajón leszek, és már nem fog érdekelni” - tette hozzá Kirkman.

Ti mit szóltok mindehhez? Várjátok az új Walking Dead sorozatot?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)