Hirdetés

Thrawn admirális, Ezra Bridger és Sabine Wren is felbukkan az Ahsoka sorozat magyar feliratos trailerében

|

Csupa ismerős arcot világítanak meg a fénykardok és a sugárvetők a Disney+ legújabb Star Wars sorozatában.

Hirdetés

Egyszer valószínűleg eljön majd az a nap is, amikor teljesen új, a mostani kánonhoz és a legendákban szereplő történetekhez és karakterekhez még csak érintőlegesen sem kapcsolódó történeteket visz filmvászonra és gyúr sorozattá a Lucasfilm, de az is biztos, hogy ez nem mostanában lesz. Egyelőre George Lucas hagyatéka érvényesül, valamint azoké az alkotóké, akik az ő munkásságára építkeztek.

Utóbbiak közé tartozik Dave Filoni, aki Lucas keze alá dolgozva kulcsszerepet játszott A klónok háborúja és a Lázadók sikerében is, most pedig a John Favreau-val közösen egyengeti a franchise útját a Disney+-on.

Hirdetés

Együttműködésük legújabb, már majdnem teljesen beérett gyümölcse A Mandalóri spin-offjának szánt Ahsoka sorozat, melynek Rosario Dawson alakította címszereplője a Birodalom történetének legtehetségesebb admirálisával Thrawn-nal (Lars Mikkelsen) kerül szembe, de az útját keresztezi a sötét oldalt szolgáló Baylan Skoll (a néhai Ray Stevenson alakításában), valamint tanítványa, Shin Hati (Ivanna Sakhno). Szerencsére nem lesz egyedül, mert a küzdelemben számíthat Hera Syndulla tábornok (Mary Elizabeth Winstead) és Sabine Wren (Natasha Liu Bordizzo) támogatására. Sőt, valamilyen formában felbukkan még a kaland során Anakin Skywalker (Hayden Christensen) és Ezra Bridger (Eman Esfandi) is.

Az Ahsoka augusztus 23-án debütál a Disney+ streamingplatformon, az évad összesen nyolc epizódot számlál majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)