Hirdetés

Tom Holland csak egy feltétellel térne vissza Pókemberként

|

A Marvel filmes univerzumában már veteránnak számító színész elmondása szerint szívesen visszatér a karakterhez, de van egy feltétele.

Hirdetés

Az elmúlt 10-15 év popkulturáját gyakorlatilag teljes egészében meghatározta a Disney két titánja, a Marvel és a Star Wars, de az utóbbi években egyre inkább úgy tűnik, hogy a cég egyre nehezebben talál olyan történeteket ezekben a franchise-okban, amelyekbe még nem fáradt bele a közönség.

A Marvel filmes univerzumának legutóbbi darabja, a Marvelek annyira gyengén szerepel a mozikasszáknál, hogy már a Disney vezérigazgatója, Bob Iger is szükségesnek érezte, hogy nyilatkozatot tegyen a cég kreatív irányával kapcsolatban, ezek után pedig joggal merülhet fel a kérdés, hogy mit lehet kezdeni az egész problémával.

Hirdetés

Ugye mindig előkerülnek pletykák arról, hogy melyik népszerű Marvel színész térhet vissza annak reményében, hogy új életet leheljen a filmsorozatba, most pedig a Pókembert alakító Tom Holland beszélt egy interjúban arról, hogy milyen feltételek mellett játszaná el ismét a barátságos hálószövőt:

"Csak annyit mondhatok, hogy aktív párbeszéd folyik arról, hogy milyen lehetne a karakter negyedik kalandja. Az már más kérdés, hogy találunk-e egy olyan történetet, ami kellő tisztelettel áll hozzá a karakterhez. Nagyon sokat jelent számomra Pókember."

Nem véletlen, hogy Holland kényesen áll hozzá a kérdéshez, hiszen eddig gyakorlatilag minden filmje a karakterrel remek fogadtatásban részesült és természetesen, hogy a színész szeretné, ha folytatódna ez a tendencia. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)