Hirdetés

Tom Hollandet annyira megviselte a legutóbbi munkája, hogy szünetet tart

|

Egy ideig nem vállal új projekteket, de persze csak átmeneti a visszavonulása.

Hirdetés

Tom Holland rendre próbálkozik, de úgy tűnik, hogy a blockbustereken kívül nem jönnek neki össze a dolgok. A Pókember franchise nagyon megy és az Uncharted is jól sikerült, azonban bármi mást, amiben szerepelt az utóbbi években, nem fogadtak jól a kritikusok, de egyiket sem a színész miatt. Iyen volt a Netflixre készült Mindig az ördöggel, a Russo tesók rendezésében készült Cherry és a visszajelzések alapján ilyen lesz az Apple TV+-ra tervezett produkciója, a The Crowded Room is.

A sajtónak legfőképpen azzal van baja, hogy bár egy megtörtént esetet dolgoz fel (Billy Milligan, '70-es évek, disszociatív személyiségzavar), mégis úgy állítja be a sorozat a fordulatot, mintha senki sem ismerné azt, pedig az egyik leghíresebb ügyről van szó (könyv is íródott róla Szép álmokat, Billy! címmel), amely precedenst teremtett az Egyesült Államokban. 

Hirdetés

Holland az Extrának adott interjújában jelentette be, hogy a következő egy év során szünetelteti a színészkedést, annyira megviselte a The Crowded Room forgatása: 

"Kemény időszak volt, az biztos. Olyan érzelmeket fedeztünk fel, amelyeket korábban még biztosan nem tapasztaltam. Ráadásul az, hogy producerként a mindennapi problémákkal is foglalkoznom kellett, amelyek minden filmforgatással együtt járnak, csak még nagyobb nyomást jelentett."

A fiatal színész elmondta, hogy imádta a producerré válás folyamatát, de az, hogy egy produkcióban két pozícióban is teljesítenie kellett, miközben az egyik egy súlyos mentális állapotban lévő karakter eljátszását jelentette, túlfeszítette nála a húrt: 

"Azzal a gondolattal éltem, hogy a kemény munka a jó munka. Aztán a műsor megtört engem. Eljött az idő, amikor szükségem volt egy kis szünetre, és eltűntem, elmentem egy hétre Mexikóba, és egy tengerparton töltöttem az időmet, és megpihentem. Most egy év szünetet tartok, és ez annak az eredménye, hogy ez a műsor mennyire nehéz volt. Izgatottan várom, hogy mi lesz belőle. Úgy érzem, hogy a kemény munkánk nem volt hiábavaló".

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Azt korábban az Entertainment Weekly-nek árulta el, hogy a sorozat milyen komoly hatással volt rá:

"Magamat láttam [a karakterben], de a magánéletemben. Emlékszem, hogy egy kicsit összeomlottam otthon, és arra gondoltam, hogy »leborotválom a fejem. Meg kell borotválnom a fejem, mert meg kell szabadulnom ettől a karaktertől«. De a forgatás közepén voltunk, így úgy döntöttem, hogy nem teszem... Nem hasonlított semmihez, amit valaha is átéltem."

Tom Holland persze nem végleg hagy fel a színészkedéssel: a Pókember 4 például biztosan el fog készülni vele, amiképpen az Uncharted 2-re is nagy esély van, továbbá az ő főszereplésével készül életrajzi film Fred Astaire-ről is, szóval láthatjuk még őt a mozikban. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)