Hirdetés

Tovább terjed az agyament trend: most épp Harry Stylest dobták szemen egy koncerten

|

Mostanában egyre több zenészhez vágnak hozzá telefont vagy valami mást a koncerteken.

Hirdetés

Nemrég mi is beszámoltunk arról, hogy megszakadt Bebe Rexha koncertje, mivel valaki egy mobiltelefonnal fejbe dobta az énekesnőt. Most pedig valami nagyon hasonló történt Harry Styles bécsi koncertjén, amiről felvétel is készült. Az alább látható videóból az ugyan nem vehető ki pontosan, hogy mivel dobták meg a zenészt, simán lehet, hogy ezúttal nem egy telefonról volt szó, de az abszolút világos, hogy kemény dolog lehetett, az énekes fájdalmasan kapott a szeméhez a találat után.

Messze nem ez az első ilyen eset, tavaly novemberben egy másik koncerten szintén szemen dobták Harry Stylest.

Hirdetés

Tényleg nagyon úgy fest, hogy a koncertek efféle megzavarása kezd valamiféle beteg trenddé válni. Kelsea Ballerinit pár napja egy karkötővel dobták szemen, Pinkhez valaki a saját anyja hamvait dobta oda egy zacskóban (ez mondjuk inkább meghökkentő volt, mint fájdalmas), Ava Maxet pedig nagyjából két-három hete a színpadon pofozta fel egy férfi, aki felrohant a koncert kellős közepén.

A témát a minap Adele is szóba hozta, aki egyszerűen annyit közölt a közönségével egy Las Vegas-i koncerten, hogy ki fogja nyírni azt, aki meg meri őt dobni valamivel. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nehéz magyarázatot találni az efféle viselkedésre, megfelelő retorzió hiányában pedig úgy tűnik, egyre többen kapnak kedvet ahhoz, hogy így hívják fel magukra a figyelmet, ami végtelenül szomorú. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)