Hirdetés

Trailert kapott a John Wick filmek előzménysorozata, a The Continental

|

Megismerhetjük a bérgyilkosok hotelének hátterét, és a SkyShowtime-on keresztül hozzánk is eljuthat majd a széria.

Hirdetés

A nézők továbbra is ki vannak éhezve John Wick világára, ezt a negyedik rész szárnyaló bevételei jól tükrözik. Nem véletlenül szeretné a Lionsgate megvalósítani az ötödik filmet is, ahogyan két spin-off sorozat sem csak azért készül, hogy a stúdiónak legyen hová elszórnia a pénzt: az Ana de Armas főszereplésével készült Ballerina előtt még megkapjuk a John Wick filmek előzményeként szolgáló minisorozatot, a The Continentalt, amelyet részben Magyarországon forgattak. 

Erről mindeddig annyit tudtunk, hogy a '70-es években fog játszódni, a fiatal Winston Scott (Colin Woodell) és az ifjú Charon (Ayomide Adegun) - akiket a filmekben Ian McShane és az azóta sajnos elhunyt Lance Reddick játszottak - szemszögén keresztül kapunk betekintést a múltba.

Hirdetés

A The Continental: From the World of John Wick három hosszabb részből fog állni, és azt mutatja be, hogy a még ereje teljében lévő Winston hogyan néz szembe a múltjával és miképpen próbálja elfoglalni az említett szállodát az 1970-es évek pokoli New Yorkjában. A szereplőgárda legnagyobb neve egyértelműen Mel Gibson, de őt egyelőre még rejtegetik, viszont már kevesebb mint másfél perc alatt is igyekeztek ízelítőt adni a hangulatból és az akciókból: 

A The Continental várhatóan szeptemberben kerül fel a Peacockra, amelynek tartalmai nálunk a SkyShowtime-on keresztül nézhetőek, szóval remélhetőleg ez is eljut majd hozzánk. 

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)