Hirdetés

Transformers: Az utolsó lovag - az arcunkat is letépi a harmadik előzetes

|

Közel három percen át pörög a legújabb trailer, ami a megszokottnál is nagyobb fordulatszámon szállítja a robbanásokat, sőt a történetről is elárul egy keveset.

Hirdetés

Immár a harmadik teljes értékű előzetes futott be a legújabb Transformers moziról. Az utolsó lovag új trailere egy cseppet sem finomkodik.

A Transformers: Az utolsó lovag történetéről egyre több mindent árulnak el a menetrend szerint érkező előzetesek, így csak remélni tudjuk, hogy azért marad még a puskaporból a vetítésekre is. Persze egy Transformers filmtől azért nem várunk világmegváltást, de az biztos, hogy Az utolsó lovag eddig meglepően kevéssé tűnik fájdalmasnak.

Lessétek meg gyorsan az említett trailert!

A jelenlegi tervek szerint 2017. június 22-ig kell várunk az ötödik Transformers epizódra, ekkor érkezik meg ugyanis a hazai mozikba. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)