Hirdetés

Transformers: The Last Knight - itt a teljes Super Bowl előzetes

|

A Szuperkupa alatt is be fogják mutatni a következő Transformers film új előzetesét, de igazából akár már most is megnézhetjük azt.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt a Paramount megosztotta a Transformers: The Last Knight következő trailerének első felét, most viszont felkerült a teljes előzetes az utolsó Michael Bay által rendezett Transformers filmhez (persze eddig mindegyikről azt mondta, hogy az utolsó lesz).

A The Last Knight lényege ugye az lesz, hogy teljesen a feje tetejére állítja az eddig megismert filmes Transformers univerzumot az emberek és az autobotok között dúló háborúval. Optimus Prime mindeközben rejtélyes módon eltűnt, így az igazságot egy szűk kis csoportnak kell felkutatnia, melynek tagja lesz a világ egyik legzseniálisabb színésze is, Anthony Hopkins (őszintén szólva meglepő, hogy egy ilyen kaliberű színész szerepel ebben a jellemzően popcorn moziban, de mi nyilván nem bánjuk).

Ti mennyire várjátok az új filmet? Szerettétek az előző részeket?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)