Hirdetés

Hatalmas Trónok harca spoiler az ötletes Kickstarter projekt

|

Ha nem vagy naprakész a Trónok harca sorozattal kapcsolatban, akkor ez a Kickstarter kampány kerülendő.

Hirdetés

Gyorsan fel szeretném hívni a figyelmet a spoiler veszélyre. Ne csak azért állj meg itt az olvasással, mert a hír lelőné neked a Trónok harca hatodik évadának egyik fordulatát, hanem azért is, mert az utóbbi pár rész ismerete nélkül nem is fogod érteni miért vicces ez a Kickstarter projekt.

Most, hogy már csak azok maradtak itt, akik ismerik Hodor sorsát, rá is térhetünk erre az igazán különleges Kickstarter kampányra. A nemrég elindult gyűjtés 5000 dolláros kitűzött céllal startolt el, ezt az összeget pedig Hodort formáló ajtótámaszok elkészítésére szeretnék fordítani az ötletgazdák.

Az már most biztos, hogy igencsak bejöttek a számításaik, hiszen 23 nap még hátravan a gyűjtésből, mégis sikerült ilyen kevés idő alatt is az eredeti összeg tízszeresét is túlszárnyalni, jelenleg 64 ezer dollár felett jár a kampány. A szóban forgó Hodor ajtótámasz pedig így fest:

Ti be fogtok szeretni egy ilyen különleges Trónok harca relikviát? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)