Hirdetés

Mi lenne, ha a Trónok harca is a Westworld világában játszódna?

|

Ebből a remek rajongói videóból kiderül, hogy milyen is lenne, ha Westeros világa olyan lenne, mint Westworld. Vigyázat, van egy kis spoilerveszély!

Hirdetés

Mind a Trónok harca, mind pedig a Westworld hatalmas rajongótáborral rendelkezik, akik folyamatosan gyártják az érdekesebbnél érdekesebb elméleteket arról, hogy milyen titkok húzódhatnak meg a történetben. Elkerülhetetlen volt, hogy előbb-utóbb ütközőpályára kerüljön a két világ, valahogy úgy, mint ahogy a fenti videóban is történt.

Vigyázat, innentől kezdve úgy vesszük, hogy láttátok a Trónok Harca legutóbbi évadát!

A nagyon frappáns módon Westeros World névre keresztelt videó azt mutatja meg, hogy mi történne, ha Jon Snow pontosan olyan lenne, mint a Westworldöt benépesítő hostok. A halála és a feltámadása, melyek a Trónok harcában még meghatározó események voltak, itt mindennapossá válnak. Nagyon érdekes ez a kombináció, hiszen míg a Trónok harcában folyton az egyes szereplők halála irányítja a történetet, addig a Westworld hétköznapivá teszi azt az újra és újra feltámadó androidokkal.

Míg a Trónok harca következő (és egyben utolsó előtti) évada idén érkezik, addig a Westworld sajnos csak 2018-ban folytatódik. Nektek hogy tetszik a videó? Melyik sorozatot várjátok jobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)