Hirdetés

Tudtuk, hogy nem csak egy Ken van a Barbie filmben, de erre már mi sem számítottunk

|

A Barbie univerzumban felbukkan majd egy WWE-legenda, aki egy merész, új szerepben tetszeleg.

Hirdetés

A Barbie film hamarosan a mozikba kerül (és egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy a humora nekünk való lesz), így nem akarjuk senkinek elrontani a várható meglepetéseket. A továbbiakban spoileresen folytatjuk, mert kiderült, hogy a számtalan felbukkanó Barbie és Ken figura között lesz egy nem várt vendég is.

Akit nem zavarnak az előtt poénok, az nyugodtan folytassa az olvasást, mert a fent említett vendégszereplő meglehetősen őszintén beszélt a karakteréről és a várható reakciókról.

Hirdetés

A Barbie-ban több Ken is felbukkan majd Ryan Gosling eredetije mellett, és az egyik ilyen megelevenedett Ken figurát nem más, mint John Cena alakítja. Cena lesz "Kenmaid", vagyis Ken férfisellő változata. Szerinte a film több szempontból meglepő lesz, üdítő párbeszédet indíthat majd a nézők körében.

"Amikor az emberek parázs vitákba keverednek valami miatt, szerintem az jó dolog"

- mondta Cena csodálatos szőke parókában.

A WWE bajnokból lett filmsztár egyébként a The Today Showban is beszélt a filmről, ahol azt is elmesélte, hogyan lett belőle Kenmaid. Az egész azzal kezdődött, hogy belefutott Margot Robbie-ba, miközben még pörögtek a Barbie munkálatai.

"Odamenetem és azt mondtam, hogy azt játszok, amit akartok, mert imádom a filmet. Megkérdezték, hogy lennék-e sellő, amire azt válaszoltam, hogy hát persze."

John Cenával és a többi Kennel 2023. július 20-án találkozhatunk majd a mozikban.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)