Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Ms. Marvelt alakító Iman Vellani szinte biztosan visszatér még az MCU-ba

|

Erről maga a Marvel filmes univerzumában Ms. Marvelt megformáló színésznő beszélt.

Hirdetés

Először még két éve, egészen pontosan 2022-ben találkozhattunk a Marvel filmes univerzumában a pakisztáni-kanadai színésznővel, Iman Vellanival, ugyanis a Ms. Marvel sorozatban ő bújhatott a címszereplő, azaz Kamala Khan bőrébe. Ezt követően az igen gyengén teljesítő Marvelekben csíphettük el Brie Larson és Teyonah Parris társaságában, most pedig a karaktere jövőjével kapcsolatban is valamivel okosabbak lettünk.

A minap ugyanis a Polygon beszélgetett a fiatal Vellanival, aki egészen konkrétan nyilatkozott az MCU-ban való jelenlétét illetően. A színésznő elmondta, "biztosították" arról, hogy Ms. Marvel visszatér még a filmes univerzumba, bár hogy pontosan mikor, azt egyelőre még ő sem tudja.

Hirdetés

A színésznő egészen pontosan úgy fogalmazott:

"Biztosítottak efelől. Szóval ez jó érzés, de ennél konkrétabbat még én sem tudok. Csak morzsákat adnak nekem, én pedig ezekből próbálok valamit főzni."

Igazából annyira nem érne minket nagy meglepetésként, ha még viszontláthatnánk a színésznőt az MCU-ban, elvégre szépen alakulgat az Ifjú Bosszúállok csapata, és míg az eredeti képregényekben Ms. Marvel nem volt ennek a tagja, az MCU-ban érezhetően nagyban építenek rá. Nem csak az alapítója, rögtön a vezetője is ő lehet a csapatnak, de persze egyelőre még nem tudni, hogy pontosan mik is a Marvel tervei a fiatalsággal kapcsolatban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)