Hirdetés

Új, magyar szinkronos előzetest kapott a Gru 4

|

Ezúttal Gru családjának élete a tét, de a poénok a régiek.

Hirdetés

Repül az idő, jó pár év eltelt már a 2017-es Gru 3 óta, most viszont az Illumination Entertainment és a Universal Pictures elérkezettnek látta az időt a folytatásra. A negyedik részben a címszereplőnek immár fiúgyermekes apukaként is helyt kell állnia (bár kisfia, Gru Jr. a jelek szerint egyáltalán nincs oda a papiért), ugyanakkor megjelenik egy olyan fenyegetés is, ami az egész családot veszélybe sodorhatja.

Ismerve az Illumination munkásságát, 2024-ben is a megszokott minőségre számíthatunk animáció és poénok terén is, akik pedig hidegrázást kapnak a minyonoktól (Gru kicsiny segítőitől), teljesen bizonyos, hogy nem most fogják megkedvelni őket.

Hirdetés

A premierre még picit várni kell, egészen pontosan 2024. július 4-én fog megérkezni a magyar mozikba a Gru 4, de a friss előzetest már most megnézhetitek - ezúttal magyar szinkronnal. 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)