Hirdetés

Újabb aggasztó vádak érték Jonathan Majorst, de azért kicsit furcsa a sztori

|

Kang megformálójáról újabb sztorik láttak napvilágot, 10 évvel ezelőtti történetekről is beszámoltak.

Hirdetés

Az erőszak miatti letartóztatás óta nincs egyszerű helyzetben Jonathan Majors, akivel a botránya miatt nemcsak a saját ügynöksége és PR csapata is szerződést bontott, több futó projektből, így filmekből és reklámkampányból is kirúgták. A bíróság még nem hozott ítéletet, azonban a legújabb információk nem segítik Majors ügyét.

A Rolling Stone publikált ugyanis több beszámolót, amelyek szerint a színészre korábban is jellemző volt az agresszív, toxikus viselkedés, nemcsak a forgatásokon, hanem a magánéletében is. A magazin több mint 40 emberrel készített interjút, amelyek alapján többen bonyolult, kiszámíthatatlan, egyes esetekben erőszakos jellemzőkkel illették, illetve valaki úgy írta le, mint aki egy pillanat alatt képes bájosból hűvös viselkedésre váltani.

Hirdetés

Ez persze még mindig csak egy szaftos sztori, nem több, Majors ügyvédje, Dustin A. Pusch tagadta az állításokat, amelyek az ő megfogalmazása alapján csak hallomásokon alapulnak, mivel a romantikus partnerek egyike sem volt hajlandó megadni a Rolling Stone cikkhez a nevét, így erősen kérdéses, hogy ez így mennyire megalapozott. 

A bírósági tárgyalások augusztus 3-án kezdődnek, remélhetőleg ott mielőbb tisztázódni fog Majors ügye akár így, akár úgy.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)