Hirdetés

Újabb cameókat vetítenek előre a Deadpool 3 forgatási képei

|

Eközben megkaptuk a legújabb hivatalos képet is a filmből Ryan Reynoldstól.

Hirdetés

Kevés hivatalos szereplőt erősítettek meg eddig a Deadpool 3-hoz, de Ebpool közöttük van: a Deadpooléhoz hasonló képességekkel rendelkező kutyus a hazai képregényolvasók számára is ismerős lehet a Deadpool-alakulat sztorinak köszönhetően, és a filmnek köszönhetően még szélesebb körben megszerethetik. Ryan Reynolds vele jelentette be Instagramon, hogy 2024 nyarára csúszik a Deadpool 3, és most újfent Ebpool kapta a reflektorfényt a legújabb hivatalos képen: 

Ráadásul Ebpool nem érte be ennyivel, saját Instagram-fiókot kapott, ahol végtelenül aranyos képeken villantja meg egyedi bájait. Már több mint 45 ezren kattantak rá, nem hibáztatjuk őket. 

Hirdetés

Akadnak azonban nem hivatalos fejlemények is, mivel a lesifotósok rá vannak tapadva a Deadpool 3 stábjára és a forgatás helyszínére. Nem meglepő, hiszen ahogyan arra a rendező, Shawn Levy utalt nemrég egy nyilatkozatában, meglepően könnyű volt cameókat intézni a filmhez. A paparazzik munkája pedig kifizetődőnek bizonyult (vagy éppen illúziórombolónak, hozzáállás kérdése), hiszen a minap már lelepleztek egy visszatérő karaktert, és még nem végeztek a spoilerezéssel.

Már a korábbi képeken is kiszúrhattak a rajongók olyan kellékeket, amiket egy-egy Marvel-alkotáshoz lehetett kötni, ezek listája pedig most ismételten bővült néhány meglepő darabbal. 

Inntentől spoileresen folytatjuk, szóval csak saját felelősségre olvass tovább!

Az egyik iparági bennfentes, CanWeGetSomeToast Twitteren/X-en osztott meg néhány új forgatási fotót a Deadpool 3 kapcsán, amik azért érdekesek, mert olyan járművek láthatóak rajtuk, amik kapcsolódnak MCU-s projektekhez. Az egyik például arra a sütis furgonra hajaz, amit Oscar Isaac vezetett a Disney+-os Holdlovag sorozatban, míg a másik emlékeztet arra, aminek a volánja mögött a Vörös Koponya (Hugo Weaving) ült az Amerika Kapitány: Az első bosszúállóban (erről korábban még azt feltételezték, hogy a képregénybeli Fáklya Hot Rodja, de már jobb rálátás nyílt): 

Vajon mit jelent ez? Holdlovag és Vörös Koponya is felbukkannak a filmben, vagy Deadpool csinál valamit, ami hatással lesz a már jól ismert filmekre és sorozatokra? 2024. július 25-én kiderül. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)