Hirdetés

Újabb Hellboy reboot készül, hamarosan elkezdődhet a forgatás

|

Jóval hamarabb térhet vissza a legutóbb hatalmasat bukó Pokolfajzat, mint azt gondoltuk.

Hirdetés

A Hellboy-franchise rajongói éveken át könyörögtek Guillermo Del Toro-féle filmek trilógiává bővítéséért, melynek érdekében még a főszerepet játszó Ron Pearlman is aktívan kampányolt, ám sajnos hiába: végül egy ezer sebből  vérző rebootot kaptunk a Stranger Thingsből ismert David Harbourrel, amely csupán 55 millió dollárnyi bevételt tudott összekaparni az 50 millió dolláros költségvetéséhez.

A 2019-es Hellboy-bukta után nem sokan fogadtunk volna arra, hogy egy évtizeden belül visszatérhet a mozikba a vörös fenevad, ám a jelek szerint egész hamar eljött az újabb nekifutás ideje.

Hirdetés

A saját értesüléseire hivatkozó Collider ugyanis azt írja, hogy már készen áll a Hellboy második rebootjának forgatókönyve, amihez rendezőt is találtak Brian Taylor (Felpörögve-széria, A szellemlovas 2.) képében. A portál úgy értesült, hogy a forgatás már áprilisban kezdetét veszi Bulgáriában, a film pedig Hellboy: The Crooked Man munkacímen fut.

A gyártócég ismét az előző próbálkozást is elkövető Millenium Media, a terjesztőt viszont állítólag még nem választották ki, így akár az is szóba jöhet, hogy végül az egyik streaming szolgáltatónál landol a film. Hogy mikor, az egyelőre nem ismert, ahogy a főszereplő kilétét is homály fedi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Ami minket illet, a fentiek alapján egyelőre nem igazán tudunk lelkesedni a projektért, de sosincs kizárva, hogy a készítők végül meglepetést okoznak majd. Az kétségtelen, hogy Mike Mignola és a Dark Horse Comics legendás karaktere többre hivatott, mint ami mostanában jutott neki a mozgóképek világában, így szurkolunk a sikerért.

Szerintetek érdemes nekifutni egy újabb rebootnak, vagy inkább Del Torót és Pearlmant riadóztatnátok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)