Hirdetés

Újra összeállt a Kispál és a Borz, új lemez készül

|

Tizenkét évvel feloszlása után újra aktív a Kispál és a Borz, új album és saját fesztivál is várható.

Hirdetés

Éppen idén ünnepli megalakulásának harmincötödik évfordulóját a Kispál és a Borz zenekar, ami 2010-ben búcsúzott a közönségtől, aztán 2014. és 2016. között évi egy-egy koncerten lehetett őket újra együtt látni. Nem bírták sokáig egymás nélkül: Lovasi András és Kispál András már a közelmúltban is alkotott, zenélgetett együtt (például kiadták a Jutka 2-t), most pedig bejelentették, hogy Dióssy D. Ákossal és Bajkai Ferenccel (aki egyben a Kiscsillag dobosa) kiegészülve feltámasztják az elmúlt évtizedek egyik legfontosabb magyar zenekarát.

Hirdetés

Lovasiék komoly tervekkel készülnek: új dalokat írnak, készül az új lemez, és augusztus végére minifesztivált szerveznek. A Kispál on Orfűt augusztus 26-27-én tartják, a pénteki napon akusztikus, szombaton pedig "hangos" koncertek lesznek, és a Kispál és a Borz mellett fellép a Galaxisok, a Ricsárdgír, az Üllői Úti Fuck és számos más legendás és/vagy ma népszerű együttes.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A bejelentésre a Partizán Sessions Extra adásában került sor, ahol a Rózsaszín című vadonatúj dalt is előadták. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)