Hirdetés

Utcán verekedő tinilányokat választott szét Jonathan Majors, a Marvel Kangja

|

Mindenki csak nevetgélt, egyedül Jonathan Majors lépett közbe - legalábbis a TMZ videója szerint.

Hirdetés

A Loki második évadában még biztosan Jonathan Majors fogja alakítani az aktuális Kang variánst, ezúttal Victor Timelyt, de azt egyelőre nem tudni, hogy mi lesz a színész későbbi marveles sorsa, esetlegesen le fogja-e őt cserélni a stúdió, ha kellemetlenül alakul a bántalmazási ügye.

Cseppet sem egyszerű kibogozni a Majorst ért vádakat, hiszen első, nagy port kavart botránya után most többek között egy 10 évvel ezelőtti történet is előkerült. Mindenesetre a tárgyalások pár napja elindultak, szeptember 15-én tartották az első online meghallgatás, október 25-én jön a következő. 

Hirdetés

Majors a jelek szerint mindezek közben sem unatkozik, most ugyanis a TMZ tett közzé róla egy videót. Ezen a felvételen pedig pont, hogy a színész a történet hőse. Diáklányok verekedtek ugyanis össze a nyílt utcán, és míg a legtöbb ember csak nézte őket, esetleg elnevetgélt a dolgon, vagy simán csak videóra vette a bunyót, Majors odaszaladt és megpróbálta szétválasztani a verekedőket. 

A színész nyilatkozott is később a TMZ-nek, és elmondta, hogy nem ismerte a bunyózó fiatalokat, csak meg akarta akadályozni azt, hogy komolyabb kárt tegyenek egymásban. 

Nyilván senki sem ismeri az ügy hátterét, de a videó kikerülése után nem kevesen gondolták úgy, hogy a történtek csak pozitív fényt akarnak vetni a színészre, és egy előre megrendezett jelenetről lehetett szó. Erre ugyanakkor nincs semmiféle konkrét bizonyíték, simán elképzelhető, hogy a járókelők közül tényleg csak Majorsnek volt annyi esze, hogy közbeavatkozzon. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)