Hirdetés

Ezért különleges az ETELE Plaza mozija, az ETELE Cinema

|

1600 fő mozizhat egyszerre a 14 teremmel rendelkező ETELE Cinemában, de nem csak emiatt érdemes ellátogatni oda.

Hirdetés

2021 szeptemberében nyitotta meg fotocellás ajtóit a Budapesten, a Kelenföld vasútállomás mellett található, 55 ezer négyzetméteres, gigantikus ETELE Plaza. Az üzemeltetők a mozit sem aprózták el: az ETELE Cinema 14 termével hazánk egyik legnagyobb filmszinháza.

Az ETELE Cinemaban különböző ülőhelyek találhatók: a standard helyek egyedi fejlesztésű, prémium minőségű skandináv dizájnszékek extra széles ülőfelülettel és karfa alatti tárolóval, spanyol műbőrrel keretezett olasz szövethuzattal, dönthető háttámlával és előrecsúszó üléssel ellátva, de vannak összekapcsolt, karfa nélküli kanapészékek is, míg a PREMIUM termek ülőhelyei extra széles, fa asztalkákkal kiegészített karfákat,  beépített pohártartót és vezeték nélküli QI-töltőt kínálnak.

Hirdetés

A mozi több termében Dolby Atmos és 7.1 hangrendszer, 4K lézervetítési technológia, és pixelvezérelt fénytechnika dolgozik.

A gyermekeseket külön élmény várja: a KIDS terem egyszerre játszótér és moziterem, a bejáratnál ködpára függönyre vetített animációkkal, az átlagnál halkabb filmekkel, vetítés közben nem száz százalékos sötétséggel, puha, színes és változatos kialakítású ülőhelyekkel, vetített ablakokkal, melyek segítenek elmerülni a filmek világában. A székek alacsonyabbak, és szabadon mozgatható puffok is vannak.

Az aktuális moziműsor az ETELE Cinema weboldalán található.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)