Hirdetés

Váratlanul durva posztert és premierdátumot kapott az új Star Wars sorozat

|

A The Acolyte első előzetesének bemutatója sincs már messze.

Hirdetés

Van most mit néznie a Star Wars rajongóknak, ha valami frissre vágynak, ugyanis február 21. óta fut és egészen május 1-éig tart majd A Rossz Osztag (The Bad Batch) harmadik, egyben utolsó évada. Számítottunk rá, hogy ezt a The Acolyte fogja követni, és sejtésünk beigazolódott: a Disney ma bejelentette, hogy az új Star Wars sorozat június 4-én debütál a Disney+-on.

Ezt az alábbi poszterrel hozták nyilvánosságra, amihez csak annyi szöveget fűztek, hogy "Holnap.", egyértelműen utalva arra, hogy az első előzetest március 19-én fogják közzétenni, valamikor délután.

Hirdetés

Most ezen is lehet csámcsogni: mint látható, a plakáton egy fénykard markolata szerepel, amit ötletesen egy vércsíkra helyeztek rá. A felirat valami olyasmit jelent, hogy "A fény korában előtör a sötétség."

A The Acolyte nyolcrészes lesz, eseményei a Köztársaság fénykora, avagy a High Republic éra végén játszódnak, nagyjából 100 évvel A baljós árnyak történései előtt. A főszerepet Amandla Stenberg és Lee Jung-jae kapták, előbbi egy volt padawant, utóbbi egy jedi mestert fog alakítani.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)