Hirdetés

Pókemberre és az X-Menre utal a Vasember eddig nem látott, törölt jelenete

|

Nick Fury filmvégi monológját eredetileg kicsit máshogy is megírták.

Hirdetés

A világ egyik legnagyobb filmes franchise-ának alapjait fektette le a Marvel Studios a 2008-as Vasemberrel, amely végén felbukkan Nick Fury, és megemlíti a Bosszúállókra vonatkozó tervét.

Hirdetés

A rajongók már biztos számtalanszor látták ezt a stáblista utáni jelenetet, viszont az idei Saturn Awards díjátadón Kevin Feige, a Marvel Studios elnöke egy eddig soha nem publikált klipet is bemutatott a filmből. A jelenetben Fury megemlíti a gamma sugárzás okozta baleseteket, radioaktív bogárcsípést és a mutánsokat is, amely kifejezések egyértelműen az azóta már az MCU-ban többször szerepelt Pókemberre, valamint az eddig még nem szereplő X-Menre utalnak. A Marvel nyilvánvalóan hosszabb távra tervezett, de ennyire nyíltan nem mertek utalást tenni a filmes univerzum bővítésére. A jelenetet tartalmazó teljes, 3 órás adást alább tudjátok megtekinteni, Feige 2 óra 54 perc után vezeti fel a klipet.

Még valamikor idén fog megjelenni a teljes Infinity Saga történetfolyam filmjeit tartalmazó különleges dobozos DVD-csomag, amely egyik lemezén ez a jelenet is megtalálható lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)