Hirdetés

Véget ér az utóbbi évek egyik legsikeresebb Netflix-sorozata

|

Nem kell mindent a végtelenségig húzni: van, amiből 4 évad is bőven elég.

Hirdetés

Bár a streaming szolgáltatók több sorozatot is úgy kaszáltak el, hogy a történet félbemaradt (inkább nem is mondunk példákat, hogy ne fájjon annyira), úgy tűnik, ami a második évadig eljut, az már előbb-utóbb méltó lezárást is kap. Az Ozark a negyedik szezonnal ért véget, az NBC által gyártott, de nálunk szintén a Netflixen elérhető A Jó Hely ugyanennyit élt meg - és a sorba most a Szexoktatás is beáll. 

A Netflix bejelentette, hogy a széria 4. évada szeptember 21-étől lesz látható, ám ezzel véget is ér. Otis és Eric a Cavendish Sixth Form College-ben folytatják tanulmányaikat, ami egészen új élményekkel várja őket.

Hirdetés

Az alábbi előzetesben Otis bemutatkozását láthatjuk, ami, hát, nem megy könnyedén.

A másik főszereplőt alakító Ncuti Gatwa egyébként nem marad munka nélkül: a tizenötödik doktort fogja alakítani a Doctor Who sorozat következő felvonásában, 2023 novemberében.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)