Hirdetés

Végre a Netflix kiadott egy hivatalos toplistát arról, hogy mik a legnépszerűbb sorozatai, nem erre számítottunk

|

2023 első feléről készült az összesített toplista, nagyon meglepő első helyezettet koronázva.

Hirdetés

A streamingszolgáltatások átláthatósága központi kérdés volt az idei hollywoodi sztrájkok során. Az írók és színészek igazságosabb jogdíjakat követeltek, ha műsoraik jól teljesítenek a streaming szolgáltatásokon, csakúgy, mint a hagyományos televíziós hálózatokon. Az ilyen jellegű kifizetésekhez azonban több információra volt szükség a streamingszolgáltatások teljesítményméréseiről. A tehetségkutatók és a hollywoodi szakszervezetek szerint a Netflix ezeket az információkat szigorúan titokban tartotta - ellentétben a hagyományos televíziós műsorok Nielsen-értékeléseinek nyilvános közzétételével, ez pedig komoly feszültségekhez vezettek a szakmán belül.

Bár eddig is voltak külső adatok, de most végre maga a vállalat mutatta be hivatalos számokkal, mi is néztek az emberek Netflixen. Az első jelentés több mint 18 ezer műsor nézettségi adatait tartalmazza, ezek egyébként

100 milliárd órányi megtekintést hoztak össze.

Azt tehát nem mondhatjuk, hogy az emberek nem néznek semmit Netflixen, de nem az a sorozat került az első helyre, amelyikre számítottunk volna.

Hirdetés

2023 első 6 hónapját nézve mi magunk a Wednesday őrületet, vagy a Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történetet tartottuk volna biztos befutónak, de a világ szerint az Éjjeli ügynök érdemelte meg az emberek figyelmét, laza 812 millió megtekintett órával, ami igen erős teljesítmény, pedig minőségben nem tudnánk erős alkotásnak nevezni.

Íme a 10 legnézettebb sorozat az idei év első feléből:

  1. Éjjeli ügynök - 812 millió óra
  2. Dicsőség - 623 millió óra
  3. Wednesday - 508 millió óra
  4. Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet - 503 millió óra
  5. TE (4. évad) - 441 millió óra
  6. Dél királynője (3. évad) - 430 millió óra
  7. Outer Banks (3. évad) - 403 millió óra
  8. Ginny és Georgia (1. évad) - 302 millió óra
  9. FUBAR - 266 millió óra

Szerintetek melyik Netflix sorozat érdemli meg a figyelmet?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)