Hirdetés

Végre tudjuk, hogy mi a helyzet a Fantasztikus Négyes filmmel

|

Maga a rendező, Matt Shakman hozta a jó híreket, aki nagy örömmel beszélt a Marvel következő nagy projektjéről.

Hirdetés

Több hónapos huzavona után véget ért az írói sztrájk. A felek asztalhoz ültek, megegyeztek, és a munkafolyamatok újra elkezdődhettek. A Marvel Studios több projektje is újra felpörgött, ezek között pedig ott van a Fantasztikus Négyes film is. Jelenleg még nem sokat tudunk a 2025-re ígért alkotásról, de Matt Shakman pont ezért ugrott be Collider szerkesztőségébe egy rövid interjú erejéig.

Egy nagy stúdió által dédelgetett szuperhősös moziról van szó, így nyilván nem oszthatott meg sok mindent a sztorival vagy szereplőkkel kapcsolatban, de a munkafolyamatról beszélhetett kicsit, ami elég reménykeltően hangzik.

Hirdetés

Elmondása szerint a csapat 2024 tavaszára már a kamerák előtt lesz, és hamarosan elkezdhetik majd bejelenteni a főszereplőket is. Ami a forgatókönyvet illeti, Shakmannek nagy ígéretei voltak:

"Teljesen más lesz, mint bármi amit eddig láttatok, és biztosan újszerű lesz a többi Marvel filmhez képest. Nagyon sok dologban különbözik. Bárcsak mondhatnék konkrétabb dolgokat is ennél..."

Nyilván nem mondhat semmit Shakman, de a lényeg, hogy a sztrájk után most végre felpöröghet a meló. A Fantasztikus Négyes a jelenlegi tervek szerint 2025 május 2-tól bukkanhat majd fel a mozikban, meglátjuk, sikerül-e tartani ezt a tervet.

Ti mit gondoltok? Érdemes lesz még egy esélyt adni az eddig nem túl szerencsés adaptációkat megélt szuperhőscsapatnak?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)