Hirdetés

Röhejesen néz ki a Venom végső összecsapása CGI nélkül

|

Tom Hardy az Instagramján osztotta meg a kulisszák mögött készült videót, melyen úgy tűnik, mintha valami furcsa táncot járnának Riz Ahmeddel.

Hirdetés

A számítógépes animációk fejlődésének hála a hollywoodi szakemberek egyre látványosabb mozikat képesek tető alá hozni. Persze önmagában a látvány még nem minden, de hazudnánk, ha azt mondanánk, nem élvezzük azt az akció-kavalkádot, amit ennek a technológiának hála képesek elénk tárni a filmkészítők. A Venomban például a címszereplő szimbióta teljes egészében a CGI műve, Tom Hardy pedig most az Instagramján mutatta be, hogyan fest animációktól megfosztva egy grandiózus összecsapás.

Hirdetés

Nos, meglehetősen nevetségesen. Az Eddie Brockot/Venomot alakító színész és a film rezidens főgonoszát, Carlton Drake-et/Riotot megformáló Riz Ahmed végső harca egy kifejezetten szemkápráztató összecsapás volt, hála a testükön található szimbiótáknak. Ezek nélkül viszont az egész úgy néz ki, mint amikor a kisgyerekek az óvoda udvarán szuperhősös összecsapást játszanak. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Not remotely awkward BTS snippet recorded by Kelly Marcel Venom 1 physical theatre 101 -

Tom Hardy (@tomhardy) által megosztott bejegyzés,

Ennek tükrében még jobban érezni, hogy milyen komoly szerepe van az animációknak korunk filmiparában. A készülő Venom 2 valószínűleg nem marad el látványban elődjétől, ugyanis Andy Serkis foglalja el a rendezői széket, aki Hollywood egyik legismertebb motion capture színésze, így valószínűleg felhasználja majd a több évtizedes tapasztalatát a forgatás során. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)