Hirdetés

A rendező is kitért a Venom legnagyobb logikai bukfencére

|

Van, amire még a készítők sem tudnak választ adni.

Hirdetés

A Venom fogadtatása megosztóbb nem is nagyon lehetett volna, ám azt még a legnagyobb rajongók sem vitathatják, hogy rögtön egy óriási következetlenséggel nyitott az antihős filmje. Spoileres tartalom következik!

Hirdetés

A Marvel-univerzum egyik legnépszerűbb gonoszának önálló filmje egy elég szembeötlő hibával indította el Venom vérontását. A történet ott veszi fel a vonalat, amikor Káosz megszökik a fogságából, és a Life Foundation űrsiklója után hirtelen Malajzia zsúfolt utcáin találja magát. A szimbióta itt egy idős hölgy testében talál új otthonra, célja pedig nem más, minthogy eljusson San Franciscoba, ahol a Life Foundation főhadiszállása is van. A film ekkor Eddie Brock történetszálára vált, aki egy hatalmas baklövéssel tönkreteszi saját életét. Hirtelen egy fél éves ugrás történik a cselekményben, ahol Eddie már teljesen elhagyta magát, mindent elveszített, beleértve munkáját és menyasszonyát.

Na, és itt kezdődnek a furcsaságok. Elvileg több mint hat hónap eltelt azóta, hogy Káosz gazdatestre talált, ám ahogy a film visszavált a szimbióta történetéhez, minden szinte pont ugyanott tart, ahol azelőtt. Mintha egy perc sem telt volna el, hiszen még mindig ugyanabban a testben élősködik a lény, amiről maga a film is kijelenti, hogy lehetetlen, mivel a legalkalmasabb gazdatesteket is rövid időn belül feléli a szimbióta. Ha ez nem lenne elég, akkor ez a hat hónap mindössze csak annyira volt elég Káosznak, hogy elbotorkáljon valahogy a reptérig. A Gamespot magát a rendezőt, Ruben Fleischert kérdezte a logikai bukfencről:

Eredetileg az volt az ötletünk, hogy Káosz folyamatosan újabb gazdatestekre talál, akikkel szép fokozatosan elérheti úticélját.

Ez az ötlet valahol a hat hónapos ugrás alatt elveszett, hiszen Káosz végig az idős hölgyben maradt a költözés helyett. A kérdésre, miszerint mit csinált Káosz abban a fél évben, a rendező egy őszinte választ adott:

Igen, ez egy jó kérdés. Ez egyike a film - remélhetőleg kevés - logikai bukfenceinek. Ám muszáj volt telnie az időnek, hogy bemutathassuk Eddie hanyatlását, ez az egy dolog viszont tényleg nem klappolt.

Humorral szerencsére mindent meg lehet oldani, így Fleischer is egy egész szimpatikus magyarázatot adott a zavaros történetre:

Szeretném azt hinni, hogy az idős hölgy ide-oda császkált Malajziában, miközben sorra gyilkolta az embereket. Egyszerűen csak élvezte a dolgot.

A tátongó lyukat számos elmélettel igyekezett betömni az internet népe, ám nekünk messze az a teória tetszett a legjobban, hogy Káosz egész idő alatt valaki nagymamájánák adta ki magát. 

Nektek is feltűnt a baki?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)