Hirdetés

Véres, cseppet sem szégyenlős előzetest kapott az Invincible 2. évada - nézd meg magyar felirattal!

|

Úgy tűnik, a második szezonban sem finomkodik az Amazon Prime Video saját gyártású animációs sorozata.

Hirdetés

Miután a Netflix felhagyott azzal, hogy az érettebb gondolkodású, felnőtt nézők igényeire szabott szuperhősös sorozatokkal szolgálja ki a műfaj kedvelőit, a rivális Amazon Prime Video nyomult be az így keletkezett vákuumba. Első körben az élőszereplős alkotások terén vetette meg a lábát Garth Ennis és Darick Robertson The Boys címmel futó képregényfolyamát adaptálva, amit nemrég meg is fejelt egy spin-off sorozattal a Gen V képében.

Kicsit később ugyan, de animációs fronton is támadásba lendült a streamingplatformja kínálatát felizmosító amazon, amihez újfent egy képregény szolgált alapul.

Hirdetés

A Robert Kirkman, Cory Walker és Ryan Ottley alkotta füzetekből táplálkozik az ifjú Mark Grayson története, aki 17 évesen kezdi el felfedezni, hogy maga is örökölte apja, Omni-Man szuperképességeit. Elindul tehát a hőssé válás útján, ami sokkal nehezebb, mint elsőre gondolta volna, nem utolsósorban azért, mert az apja nem húzza meg a határt egy-ként nevelő célzatú atyai pofonnál, sőt mi több, egy pillanatig sem hezitál összevérezni a kezét. Okkal került be pont ő a Mortal Kombat 1-be.

Az Invincible szuperhősnevet választó Mark kalandjait két pofára zabálták a kritikusok, a Marvel-DC páros lagymatag produkcióiba belefáradt nézők nemkülönben, szóval senkinek sem okozott meglepetést az Amazon, amikor bejelentette a folytatást. A kettévágott második évad november 3-án debütál a Prime Video streamingplatformon, és majd valamikor 2024 elején kapjuk meg a szezon maradékát a záróepizóddal együtt.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)