Hirdetés

Vérfagyasztó trailert kapott a Hang nélkül előzménye

|

John Krasinski ugyan nem szerepel benne, de például a Stranger Things egyik színésze igen.

Hirdetés

John Krasinski rendezésében debütált 2018-ban a Hang nélkül című horror, amely hatalmasat szólt a mozikban: 17 millió dolláros büdzséjéből világszerte több mint 340 milliót termelt. Ez nem csak annak köszönhető, hogy Krasinski mellett szerepelt benne a felesége, Emily Blunt is, hanem maga a koncepció is sokakat csábított, miszerint a hangra ugró idegen lények özönlötték el a Földet.

A folytatást 2020-ban szintén Krasinski hozta tető alá, és hasonlóan jól teljesített a pénztáraknál (ráadásul felvonultatta többek között Cillian Murphy-t is), így nem lehetett kérdéses, hogy bővíteni fogják a franchise-t. A harmadik rész előtt azonban kapunk egy előzményt, amely rendezői székét Michael Sarnoski foglalta el (ő a Nicolas Cage-féle Piggel nagyot ment 2021-ben). 

A Hang nélkül: Első nap - ahogyan azt a címe is mutatja - az események kiindulópontjához repít vissza minket: arra a napra, amikor az emberiség először szembesül a hangérzékeny, gyilkos szörnyekkel. A Hang nélkül 2-ben flashbackekben már láthattuk, hogyan élik meg az emberek az invázió kezdetét, az alábbi kedvcsináló viszont megmutatja, hogy ez sokkal intenzívebb volt és klasszisokkal parásabb, mint gondoltuk.

Hirdetés

Képzeljük csak el, hogy egy akkora város, mint New York milyen zajos, így ha beszabadulnak oda a hangra támadó lények, annak brutális vérfürdő a vége. 

A Hang nélkül: Első nap szereplőgárdáját olyan ismert arcok alkotják, mint Lupita Nyong'o (12 év rabszolgaság, Fekete Párduc), Joseph Quinn (Stranger Things, Overlord), Djimon Hounsou (Gran Turismo, Hang nélkül 2) és Alex Wolff (Disznó, Idő). Június 27-től nézhetjük majd a mozikban.

Ti be fogtok ülni rá?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)