Hirdetés

Vin Diesel Hollywood legveszélyesebb sofőrje – íme a toplista!

|

És még egy meghökkentő hír a mai napra: az ég kék.

Hirdetés

A Scrap Car Comparison roncsautó-felvásárlós ár-összehasonlító oldal hiánypótló, de abszolút profiljába illő listát közölt Hollywood sztárjairól: nevezetesen azt összegezték, melyik színész a valaha volt legveszélyesebb sofőr, mármint abban a tekintetben, hogy ki hány autót zúzott szét saját filmjeiben.

Látatlanban is ki lehet találni, hogy a listát a Halálos iramban-filmek sztárja, Vin Diesel vezeti, aki karrierje alatt 61 autót pusztított el - ebből 57 esetben őt láthattuk a volán mögött, valamint csak 30-at az Ötödik sebesség című felvonásban zúzott ronccsá.

Hirdetés

Bruce Willis csak egy hajszá… szóval épphogy csak lemaradt az aranyéremről (60), míg a harmadik Arnold Schwarzenegger lett (52), igaz, őt nemrég kétezer brit megszavazta bolygónk védelmezőjének, ha esetleg egyszer földönkívüliek támadnának ránk.

A top 10-es lista, a tizedik helyen holtversennyel (zárójelben pedig azon esetek száma, amikor az adott színész ül a kormánynál):

  1. Vin Diesel - 61 (57)
  2. Bruce Willis - 60 (35)
  3. Arnold Schwarzenegger - 52 (30)
  4. Matt Damon - 35 (11)
  5. Keanu Reeves - 30 (21)
  6. Tom Hardy - 29 (2)
  7. Daniel Craig - 24 (20)
  8. Nicolas Cage - 22 (12)
  9. Tom Cruise - 19 (12)
  10. Dwayne Johnson - 18 (12)
    Jason Statham - 18 (6)
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)