Hirdetés

Visszatér a Stranger Things közönségkedvenc karaktere

|

Jobban megismerhetik a rajongók a Joseph Quinn által megformált Eddie Munsont.

Hirdetés

Belenyúlt a tutiba a Stranger Thingsszel a Netflix, mert olyan franchise került a kezébe, amelyet még azt követően is ezerféle irányba lehet bővíteni, hogy az anyasorozat lezárul az ötödik évaddal. Borítékolható, hogy a finálé nagyot fog szólni, hiszen már a negyedik szezon nézettsége is kimagasló volt, még ha a befejezése hagyott is némi kívánnivalót maga után. A legutóbbi felvonás sikerében komoly szerepet játszott egy újonc karakter, a szerepjáték- és metálrajongó Eddie Munson Joseph Quinn megformálásában.

Eddie nemcsak hogy jól illett csapatba, hanem pillanatok alatt belopta magát a közönség szívébe is, emlékezetes nagyjelenetét pedig a Metallica sem hagyta szó nélkül.

Hirdetés

Mindennek tükrében nem meglepő, hogy a rajongók többet szeretnének látni Eddie-ből, még akkor is, ha ezzel nehéz helyzetbe hoznák a Stranger Things hátralévő epizódjain dolgozó írócsapatot. Persze semmit sem zárhatunk ki, de elég valószínűtlen, hogy viszontlátnánk az utolsó évadban, mégsem kell azonban teljesen nélkülözniük a Pokoltűz Klub vezetőjét, mivel Stranger Things: Flight of Icarus címmel érkezik Eddie Munson előzménytörténete. Caitlin Scheiderhan regénye október 31-én debütál majd az Egyesült Államokban.

"Hawkins, Indiana. A többség szemében csak egy újabb idilli, takaros, minden elemében amerikai kisváros. De nem Eddie Munson számára, aki úgy éli meg, mintha a soha véget nem érő rémségek sírja várna rá. Szerencséjére már csak néhány hónapot kell kihúznia a hawkinsi középiskolában. És mi másról is szólna a végzős év, mint a Pokoltűz Klub Dungeons & Dragons partijai és fellépésekről a bandájával?

"Eddie a város leglepukkantabb csehójában találkozik Paige-dzsel, akinek összejött a kicseszett csoda: sikerült maga mögött hagynia Hawkinst, és felépített magának egy menő életet Los Angelesben egy ottani lemezkiadó producerének dolgozva. Nem csupán a menőség szinonímája a nő - akinek egyébként haláli a zenei ízlése -, de ő az egyetlen, aki Eddie-ben nem az ördög megtestesülését látja, hanem a bárdot, a zenészt. Az egészben az a legjobb, hogy a fiúnak esélyt ajánl arra, hogy megvalósítsa önmagát, csupán annyit kell tennie, hogy készít egy demókazettát a Corroded Coffin legjobb dalaiból.

Igen ám, de van egy kis bökkenő: a felvétel pénzbe kerül, Eddie pedig le van égve. Bármire képes tehát, hogy megszerezze, akár az öregétől, Al Munsontól is, aki csak nemrég bukkant fel ismét az életében. Az apja szokás szerint rosszban sántikál, rizikós a vállalkozás, de Eddie-nek nem lát más megoldást. Ráadásul, ha bejön, akkor végre elhúzhat Hawkinsból. Eddie érzi: 1984 az ő éve lesz"

- áll a Penguin Random House kiadó által közzétett szinopszisban.

Scheiderhan, aki egyébként tagja az ötödik évad írócsapatának, alig várja, hogy elvigye a rajongókat arra az útra, amelynek végén Eddie azzá a hőssé vált, akit mindannyian szeretünk. Megismerhetjük azokat az embereket és döntéseket a múltjából, akik és amik a személyiségét formálták.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon is megjelenik-e, akár eredeti nyelven, akár fordításban, de már most megcsodálhatjuk a regény borítóját.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)