Hirdetés

Visszavonul a színészettől Gary Oldman

|

A legendás színész úgy érzi, itt az ideje, hogy mással is foglalkozzon.

Hirdetés

A geekek elsősorban a Harry Potter Sirius Blackjeként vagy A sötét lovag Gordon felügyelőjeként ismerhetik Gary Oldmant, de az 1979 óta aktív színész számos legendás karaktert játszott karrierje során. A legsötétebb órában nyújtott alakításáért Oscar-díjat és Golden Globe-ot is nyert, és nem mellékesen videojátékokban is szinkronizált: a World at Warban és a Black Opsban ő volt Viktor Reznov, a The Legend of Spyro játékokban Ignitus, de a Medal of Honor: Allied Assault - Spearheadben és a True Crime: Streets of LA-ben is hallhattuk őt.

Most elérkezettnek látja az időt arra, hogy ha végez jelenlegi projektjével, nyugdíjba vonuljon.

Hirdetés

Miután befejezi az Apple TV+-on futó Slow Horsest, szeretne mással is foglalkozni.

"Irigylésre méltó karrierem volt, de a karrierek elhalványulnak, és a színészkedésen kívül más dolgok is érdekelnek. Amikor fiatal vagy, azt hiszed, hogy mindent meg tudsz csinálni - elolvasod azt a könyvet -, aztán eltelnek az évek. Jövőre 65 éves leszek, a 70 sincs már messze. Nem akarok 80 évesen is aktív lenni. Nagyon boldog, kitüntetett és kiváltságos lennék, ha Jackson Lambként fejezhetném be - és aztán visszavonulhatnék".

- nyilatkozta a The Sunday Timesnak.

A Slow Horses még két évadot biztosan megél, továbbra is öröm lesz nézni benne Oldmant.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)