Hirdetés

Az Igazság Ligája - mégis megjelenik a kibővített változat?

|

Könnyen lehet, hogy hamarosan megjelenik a film bővített változata, habár valószínűleg nem az, amelyikre a rajongók számítottak.

Hirdetés

Habár Az Igazság Ligája érezhetően jobbra sikeredett, mint a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala, azért mégis rengetegen érzik úgy, hogy sok kívánnivalót hagyott maga után a film, amit könnyen lehetett volna javítani néhány extra jelenettel. Most úgy tűnik, hogy talán teljesülhet ez a kérés, de nem teljesen úgy, ahogy elképzeltük.

Hirdetés

Ugye Az Igazság Ligája elkészülését nagyban nehezítette, hogy Zack Snyder egy családi tragédia miatt még a befejezése előtt otthagyta a projektet és átadta a stafétát Joss Whedonnek. Ennél fogva a rajongótábor egy része azt szeretné, ha Zack Snyder eredeti elképzeléseit is láthatná, míg a másik fele inkább annak örülne, ha Joss Whedon az egész filmet a saját elgondolása szerint vágná újra.

Most a német Amazonra felkerültek a film különféle változatai, melyek között egy 135 perces, tehát egy negyedórával hosszabb verzió is szerepel. Egyelőre azonban nem jelentett be semmi hivatalosat a Warner Bros., szóval nem derül ki, hogy pontosan ki vezényelte le az összevágását. Ti melyik verziónak örülnétek jobban? Mit hiányoltatok a moziváltozatból?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)