Hirdetés

Wonder Woman 2 - Gal Gadot egyetlen feltétellel vállalja csak el a folytatást

|

Nem is lesz olyan egyszerű nekikezdeni a Wonder Woman 2 munkálatainak.

Hirdetés

A Page Six információi alapján a Wonder Woman szerepében az összes rajongó szívét elnyerő Gal Gadot komoly követelésekkel állt elő a folytatást illetően. A színésznő csak és kizárólag akkor hajlandó ismét Csodanő páncéljába bújni, ha nem Brett Ratner lesz a második rész producere. 

Hirdetés

Brett Ratner már az első rész sikeréből is tetemes profitra tett szert, RatPac-Dune Entertainment nevezetű cégének köszönhetően. Többek között ez a cég is finanszírozta a filmet, így egyértelműnek tűnt, hogy produceri poszton a folytatásban is kiveszi a részét Brett Ratner és saját cége is. Nemrégiben azonban sötét dolgok derültek ki Ratnerről. Több színésznő (például Natasha Henstridge és Olivia Munn) is szexuális zaklatással vádolta meg. 

Gal Gadot mindenképpen azt akarja, hogy a Warner Bros. vásárolja ki a folytatásból a RatPac-Dune Entertainmentet, és se Brett Ratnernek, se a producer cégének ne lehessen köze egy olyan mozihoz, ami pont egy erőteljes női karaktert állít a középpontba, és ezért is lett sikeres. 

A Wonder Woman 2 elvileg 2019 decemberében érkezik meg a mozikba, kérdés persze, hogy a mostani patthelyzet miatt kialakulhat-e esetleg valamennyi csúszás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)