Hirdetés

X-Men: Dark Phoenix - ő lesz a gyermek Jean Grey

|

Az X-Men: Dark Phoeinxben nem csak a Sophie Turner-féle felnőtt Jean Grey-jel találkozhatunk majd, hanem a karakter fiatalabb mását is láthatjuk, sőt már azt is tudjuk, ki kapta ezt a szerepet.

Hirdetés

Küklopszot már láthattuk az X-Men: Dark Phoenix forgatásán lőtt képeken, de így is akad még néhány meglepetés a stáb tagjait illetően. Nemrég az derült ki, kivel találkozhatunk majd Jean Grey szerepében azokban a jelenetekben, ahol a karaktert sokkal fiatalabb korában látjuk.

Hirdetés

A jövő novemberben bemutatkozó X-Men film IMDB-oldalára került fel, hogy Summer Fontana alakítja az ifjú Jeant, akit valószínűleg nem látunk majd túl sokáig a Dark Phoenixben. Fontana közösségi Twitter-oldalán mindössze négy nap különbséggel tűnt fel az első és az utolsó poszt, amiből kiderült, hogy az ifjú színész Montréalban járt, ahol az X-Men mozi munkálatai is folynak. Így minden bizonnyal hamar végeztek a gyermek Jean jeleneteivel, aki ezúttal még fiatalabb lesz, mint a Dark Phoenix képregényes sztoriszál legújabb filmes feldolgozásában.

Az X-Men: Az ellenállás végében egy akkor 13 éves lány kapta a szerepet, Summer Fontana pedig mindössze nyolc éves, amiből egyértelműen kiderül, hogy a Dark Phoenix készítői kifejezetten gyermekként, nem tiniként szeretnék ábrázolni Jeant.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)